Overview Coolicon Lampenkappen van The Standard Collectie
Reseller pagina

importeur met de creativiteit van een marketingbureau

CBC Brands is erop gericht om exclusieve merken naar Nederland te halen. Niet alleen merken die er toevallig mooi uitzien, maar merken met een rijke geschiedenis en een kloppend verhaal. Coolicon® is zo'n merk. Niet alleen een lampenkap die iedereen mooi/uniek vindt om te zien, maar waar je als particulier, architect of stylist ook een heel verhaal omheen kan vertellen. De combinatie van hoogwaardige materialen, het traditionele productproces en de rijke geschiedenis maken de lampenkappen van Coolicon® echt exclusief.

Het onderscheidende vermogen van CBC Brands ligt hem in het feit dat het dagelijks wordt ondersteund door het marketingbureau Creative Boys Club. Zo kunnen wij samen met onze klanten echt iets unieks neerzetten in Nederland. Benieuwd wat het merk Coolicon voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Verschillende toepassingen van Coolicon adhv tekeningen.

advies op ieder vlak

Als gespecialiseerd retailer, architect of interieurstylist weet jij als geen ander in te spelen op de behoefte van jouw klanten. Dit gevoel kennen wij, maar dan wanneer het Coolicon® betreft. Onze ervaring in het veld en nauwe band met de designers van Coolicon®, stelt ons in staat om jou te ondersteunen op het gebied van productadvies, maar ook over de unieke mogelijkheden. Ontdek de enorme veelzijdigheid van de Coolicon® lampenkappen en accessoires op de inspiratiepagina. 

Coolicon Croquorico restaurant

echt iets unieks

De lampenkappen van Coolicon® zijn uniek, maar het mooie van Coolicon® is dat je alles nog unieker kunt maken. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf welke fitting, snoer en plafondkap je combineert met de door jou gekozen lampenkap. Maar het kan nog exclusiever. Zelfs jouw lampenkap kan custom made worden gemaakt door een van Coolicon®'s Craftsmen. Ideaal voor de horeca om iets exclusiefs te hebben hangen.

Ⓒ CBC Brands 2024 - Launched by Creative Boys Club