Overview Coolicon Lampenkappen van The Standard Collectie
CBC Brands /
We bring brands

importeur met de creativiteit van een marketingbureau

CBC Brands is erop gericht om exclusieve merken beschikbaar te maken voor de Nederlandse markt. Niet alleen merken die er toevallig mooi uitzien, maar vooral merken met een geschiedenis; met een verhaal. Coolicon® is zo'n merk. Niet alleen een lampenkap die iedereen mooi en uniek vindt om te zien, maar waar je als particulier, architect of stylist ook een heel verhaal omheen kan en wil vertellen. De combinatie van hoogwaardige materialen, het traditionele productproces en de rijke geschiedenis, maken de lampenkappen van Coolicon® echt exclusief.

Het onderscheidende vermogen van CBC Brands ligt hem in het feit dat het dagelijks wordt ondersteund door een full service marketingbureau. Als onderdeel van Creative Boys Club is CBC Brands in staat om echt iets unieks neer te zetten voor zijn klanten. Benieuwd wat het merk Coolicon® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Verschillende toepassingen van Coolicon adhv tekeningen.

advies op ieder vlak

Jij weet als geen ander wat jouw klant wilt hebben. Dit gevoel kennen wij, maar dan wanneer het Coolicon® betreft. Onze ervaring in het veld en nauwe band met de designers en verkopers van Coolicon®, zorgt ervoor dat wij jou kunnen ondersteunen op het gebied van productadvies, maar ook over de unieke mogelijkheden. Met ondersteuning van onze marketingtak kunnen wij in nog veel meer ondersteunen om Coolicon® beter onder de aandacht te brengen. 

Kleine Coolicon lampenkappen gecombineerd boven eettafel met stoel

echt iets unieks

De lampenkappen van Coolicon® zijn uniek, maar het mooie van Coolicon® is dat je alles nog unieker kunt maken. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf welke fitting, snoer en plafondkap je combineert met de door jou gekozen lampenkap. Maar het kan nog exclusiever. Zelfs jouw lampenkap kan custom made worden gemaakt door een van Coolicon®'s Craftsmen. Ideaal voor de horeca om iets exclusiefs te hebben hangen.

Ⓒ CBC Brands 2024 - Launched by Creative Boys Club