de geschiedenis van een icoon

Voor altijd geworteld in het industriële hart van Groot-Brittannië

Coolicon® historie

Coolicon® Lighting is een Brits, ambachtelijk verlichtingsmerk met een diepgeworteld erfgoed dat teruggaat tot de fabrieken en werkplaatsen in Groot-Brittannië van 1933. Onze Coolicon® producten zijn uniek in klassieke industriële hanglampenkappen en zijn handgemaakt met behulp van aloude technieken en materialen die trouw zijn aan het iconische ontwerp. Coolicon® werkt samen met ware ambachtslieden in het vak om producten met een uniek karakter en charme te vervaardigen.

Coolicon® is het verlichtingsmerk dat ontwikkeld wordt door generaties ambachtslieden. Hun vaardigheden vormen de kern van waar het merk voor staat en met elke Coolicon® die wordt gemaakt, schittert hun nalatenschap. 

Wij geloven in de schoonheid van het proces, de reis van wieg tot creatie en het verhaal dat begint met het merkteken van de maker.

Coolicon® verlicht al generaties lang de weg en streeft ernaar om producten te creëren waarvan de levensduur en authenticiteit onbetwistbaar zijn en blijven. Handgemaakt met de beste kwaliteit afwerking, Coolicon® lampenkappen hangen trots in iedere ruimte voor een leven lang en daarna.

De Naam

Het Label

Het Begin

Hoogwaardig Email

Coolicon Bone China Productie handwerk in Engeland

Bone China Porselein

Een leven lang garantie

Ⓒ CBC Brands 2024 - Launched by Creative Boys Club