Coolicon Fitting in kleur messing meerdere bij elkaar met edison lamp
coolicon® fittingen

De mooiste finishing touch voor iedere Coolicon® lampenkap

maak de coolicon® look compleet

Email plafondkappen

Coolicon's plafondkappen van email passen perfect bij het assortiment lampenkappen. Handgemaakt in dezelfde fabriek waar de lampenkappen worden geproduceerd. De verhoudingen, kleur en afwerking zorgen voor de perfecte combinatie.

de verschillende fitting sets

Coolicon® lampenkappen verdienen stijlvolle ophangsets. Gelukkig past Coolicon® de ambacht van de lampenkappen eveneens toe in de diverse lampensets door het combineren van een email plafondkap met tijdloos porseleinen of hoogwaardig messing lamphouder. De Coolicon® ophangsets weerspiegelen het erfgoed en productaanbod van het merk perfect. 

industrieel

Vanwege het industriële erfgoed van Coolicon® lampenkappen biedt Coolicon® een industrieel geïnspireerde fitting met een vleugje moderne verfijning. De traditionele look en feel doet denken aan de armaturen uit het bakeliettijdperk. Onze industriële ophangset is gemaakt van modern zwart plastic met een lange kabel voor eenvoudige montage op vrijwel elke lampenkap.
Verkrijgbaar in E14/E27 | 90,00

Past goed bij:
The Standard Collection, vooral lampenkappen in het Classic Palette

tijdloos porselein

Een moderne look, met de tijdloze porseleinen lamphouderset gemaakt van echt porselein en afgewerkt met een witte glazuur.
Verkrijgbaar in E14/E27 | 90,00

Past goed bij:
The Contemporary Palette; Latte Brown, Powder Pink, Sky Blue, Fresh Teal, Terracotta en Deep Yellow.

Let op: Deze fitting is niet geschikt voor gebruik met de Craftsmans™ Collection lampenkappen. Max lampenkap montage dikte 2mm.

messing

Een tijdloze klassieker, onze Signature Brass Suspension Set is gemaakt van massief messing. Deze fitting is gemaakt in Engeland en kan een groot aantal lampvermogens aan met zware elektrische aansluitklemmen.
Verkrijgbaar in E14/E27 | 114,95

Past goed bij:
Craftsmans™ Collectie en het Select Palette in The Standard Collection.

Ⓒ CBC Brands 2024 - Launched by Creative Boys Club